Search This Blog

Monday, March 20, 2006

Γυμνοί στον ήλιο...


Σκόπελος. Στάφυλος, η όμορφη παραλία που μπορείς ν' αφήσεις ξένοιαστα το γυμνό κορμί σου στο χάδι του ήλιου και της θάλασσας. 'Ενα ζευγάρι Γερμανών ρουφάει τον ήλιο που τους έλειψε...

9 comments:

lemon said...

Υπέροχη, Βασίλη. Υπέροχο το ζύγισμα του αντικειμένου μέσα στο φόντο-καλά το είπα? κατάλαβες πάντως τι εννοώ. Αρμονία.

Cinematia said...

Είσαι πολύ καλοκαιρινός φίλε μου...Όσο για το www.cinematia.blogspot.com αν ψάξεις θα βρεις θέματα γενικού περιεχομένου όπως ας πούμε δεξιά του Blog στο 'Best of Cinematia'.Take a look..

ellinida said...

Αχ τυχεράκηδες . Βγήκα και γω για ηλιοθεραπεία σήμερα αλλά με πουλόβερ .
Θέλω φωτό με σπίτι στο νερό !!!!!!

nyctolouloudo said...

βρε μήπως θέλεις φωτο με πουλοβερ στο σπίτι;


τους καταλαβαίνω τους Γερμανούς που με την πρώτη ακτίνα του ήλιου τρέχουν στα πάρκα, τα βγάζουν όλα και μένουν με τις ώρες ξάπλα...!

McKat said...

Η mermaid και ο merman της..:)

Epicuros said...

Ελληίς: Πώς την εννοείς τη φωτο με σπίτι στο νερό; Δηλαδή καταμεσίς του νερού ή στην παραλία; Για κάνε "explain", που λένε και οι ...αγγλομαθείς!

Epicuros said...

Lemon(itsa): Καλά το είπες. Ναι,έχω κάνει και το απαραίτητο κόψιμο (ελληνικά: cropping)! Αυτή η φωτογραφία μπήκε και εξώφυλο σ' ένα ετήσιο οδηγό γυμνιστικών παραλιών που εκδόθηκε στην Αγγλία.

mindstripper said...

Α... με άκουσε όλο το γραφείο.
Δεν έχεις ιδέα πόσο την αγαπάω αυτή την παραλία (και το νησί ολόκληρο να λέμε την αλήθεια)... Τέσσερα καλοκαίρια δεν την χόρτασα. Κι ό,τι είκόνες έχω, τις έχω στο μυαλό μου, γιατί τότε δεν είχα ακόμα την ψηφιακή μου μηχανή (ένα πράγμα για το οποίο μετανοιώνω πια).

Νά 'σαι καλά, καλή σου μέρα. :-)

ola de palabras... said...

Αυτά τα βλέπει η Μέρκελ;